Am I FEARLESS yet? 

About me | Fearless Fashion

Val je graag op met je fashionable kledingstijl, maar durf je niet ‘all the way’ the gaan? Heb je stiekem een zwak voor de meest modieuze kledij? Droom je ervan om in een modestad zoals Milaan te wonen en is een shopping trip jouw favoriete bezigheid? 

Welkom op mijn blog & join the club! 

Fearless Fashion is voor iedereen die ervan houdt om zichzelf te uiten met kledij, maar er soms niet volledig voor durft gaan. Jonge vrouwen zoals ik die nooit neen zeggen tegen een dagje shoppen, maar soms wel neen zeggen tegen té opvallende kledij. Ben jij ook zo iemand die de te ‘gewaagde’ stuks in de rekken laat hangen met het excuus: ‘ik zou toch te veel opvallen’? Daar komt hier en nu verandering in! 

Ik ben Zara Degrave, geboren in 1999 en studente Communicatiemanagement aan Howest Kortrijk. Inderdaad, ZARA. Toeval of niet? Shopverslaafd en helemaal into fashion alleszins wel! Favoriete moment van de dag? Mijn kledij uitkiezen voor de volgende dag. Verschillende opties voor de perfecte outfit spoken vooraf al door mijn hoofd. Oh ja, ook wel saxofoniste sinds 2008 en actief als lid van het jeugdbestuur in muziekschool JMA Wielsbeke. Nieuwe talen leren en mooie foto’s maken, daar hou ik van. Mij overtuigen om een uitstapje te doen met mijn beste vrienden of familie, kost zeker geen moeite. It’s in the little things.

Met deze blog neem ik jullie mee in mijn reis naar Fearless Fashion. Ik hoop jullie te inspireren en te overtuigen dat je gewoon jezelf kan zijn wat betreft fashion en dat je dus de iets gewaagdere stuks er zeker ook eens mag uitnemen. Mensen die je raar aankijken omdat ze je stijl maar ‘speciaal’ of ‘raar’ vinden? So be it, trouw blijven aan jezelf is te belangrijk.

Wat kan je verwachten? Gedurende enkele maanden zal ik veel shoppen (duh?) en jullie tonen waar en hoe ik mijn eigen kledingstijl ontwikkel. Ik ga op zoek naar betaalbare én fashionable kledij en er komt zelfs een shopping trip naar Milaan aan! Dit alles zal te zien zijn in enkele blogposts en een paar vlogs! 

Are you fearless yet? Volg mijn avontuur en laat je inspireren, hier, op Fearless Fashion.

 x ZARA 

 PS: Vragen? Heb je ook een blog en wil je graag samenwerken? Contacteer mij hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven