Fashion Challenge

Fearless zijn = durven. Daarom dacht ik dat het wel eens leuk zou zijn om een challenge aan te gaan. Meer bepaald: een fashion challenge. Een wat?! Jaja, mijn lief Seppe koos een week lang (!) mijn kledij uit. Een hele outfit, van kleren tot schoenen en jas. De opzet was duidelijk: durf ik de controle uit handen geven en de stukken die Seppe koos effectief aandoen? Wat koos Seppe precies uit voor mij? Voor meer info en meer commentaar moet je mijn vlog bekijken, maar hier alvast een kort verslag:

Eerste dag, eerste outfit. Mijn fashion challenge-week begon goed. Een rood geruite broek en een simpele t-shirt. ‘Fais de beaux rêves’, is de leuke quote die de look af maakt. Goed gedaan dus, Seppe. Over die blauwe blazer ben ik iets minder enthousiast. Dit zou ik eigenlijk zelf nooit gecombineerd hebben, maar het kan erger natuurlijk. Daarnaast wist Seppe denk ik wel dat ik dit nooit zelf zou durven dragen, dus hij heeft het slim gespeeld. Zo zie ik ook eens andere combinaties! Over de zwarte all-stars geen slechte worden, deze sneakers komen bij elke combinatie wel van pas. Deze outfit droeg ik dus zeker!

YESS, FEARLESS: 1

Outfit nummer 2: een leuk setje van een blauw gestreept truitje met bijhorende broek. Deze outfit is waarschijnlijk de meest comfy én fashionable outfit die ik in mijn kast heb liggen. Deze combinatie draag ik dus heeeel veel. Ik vond het dan ook wat vreemd dat Seppe deze kledij uitkoos. Maar ja, mij hoor je niet klagen. Als jasje bij deze outfit koos hij een roze blinkend vestje. Deze had ik al zeer lang niet meer gedragen, met reden. Ik vind eigenlijk dat dit jasje bij niet zo heel veel past. Het is eigenlijk ook al redelijk opvallend op zichzelf, vind ik. Dus, deze combo vond ik door dit jasje geen topper. Ik voelde mij er zeer ongemakkelijk in. Daarom besloot ik om deze keer een ander vestje bij dit pak aan te doen. Een jeansjasje, altijd handig. Met de schoenen is naar mijn mening niets mis mee. Al bij al dus toch goed gedaan!

De laatste outfit van de week. Mijn absolute favoriet, wat ik natuurlijk zeer raar vind. Aangezien ik dit zoo veel draag, had ik niet gedacht dat Seppe dit zou uitkiezen. Een rood pulletje met kraag, zwarte salopette en zwarte blazer zoals je kan zien. Deze outfit maakte mijn week goed. Of hij het zelf zo mooi vindt of hij vergeten is dat ik dit eigenlijk veel aandoe, weet ik niet. Wat ik wel weet is dat is zeeer tevreden ben.

YESS, FEARLESS: 2

Conclusie: 2 van de 3 outfits deed ik aan. Valt goed mee toch? Ik weet dat het roze jasje nu niet het ergste ooit is, maar ik vind het belangrijk dat ik me goed kan voelen in mijn eigen kledij. Fearless: 2 op 3 dus Fashion Challenge geslaagd, maar vooral fearless op mijn eigen manier dus!

Vond je dit een leuke post? Reageer dan zeker hieronder!

Next up: LAATSTE POST over de ervaringen van mijn Fearless Fashion-avontuur. Ben ik nu echt Fearless geworden of niet?

ARE YOU FEARLESS YET?

x Zara

Posts created 12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven