Mijn avontuur: ben ik nu echt Fearless geworden?

Zo, mijn laatste post op mijn Fearless Fashion-blog. Wat een avontuur. Laten we even teruggaan naar waar het allemaal begon: een schoolopdracht en fashion. Jullie weten al dan niet dat ik deze blog begonnen ben voor een schoolopdracht. Een blog opstarten met als doel: Personal branding. Jezelf ‘branden’, tonen aan de wereld op jouw typische manier. Maar, kende ik mezelf wel genoeg?

Fearless Fashion?

Wat ik heel zeker wist, is dat mijn grote passie fashion is. Wat mijn op vlak van fashion typeert? Ik ben, was nogal ‘verlegen’ op dat vlak. Ik heb in tegenstelling tot andere meisjes van mijn leeftijd wel veel kleurrijke en specialere stuks in mijn kast hangen, daar niet van. Maar ik vond het vaak moeilijk om gewoon te zeggen: “jammer, dan val ik maar op”. Nee, ik speelde altijd met het idee ‘oei, dit zou ik beter toch laten hangen want mensen zouden toch alleen maar raar kijken. Dus, ik wou eigenlijk wel meer ‘Fearless’ zijn op vlak van fashion. Mijn idee voor mijn blog was er: FEARLESS FASHION was born!

eigen kledingstijl ontwikkelen | Fearless Fashion

Mijn ervaringen

In mijn reis naar Fearless Fashion deed ik van alles: naar dé modestad Milaan om eens te dromen van échte Fearless Fashion, mijn eigen kledingstijl verder ontwikkelen, nieuwe dingen uitproberen zoals tweedehands shoppen, DIY om nog net dat tikkeltje meer fearless te worden… Want, deze zaken hielden voor mij ‘fearless’ zijn in. Niet bang zijn om ‘all the way’ te gaan, nieuwe dingen uit te proberen en anders te zijn dan de rest!

Tweedehands shoppen | Fearless Fashion
Tweedehands, fearless VLOG #2

Wat ik geleerd heb? Vooral dat er veel meer manieren zijn om je kledingstijl verder te ontwikkelen en dat je zeker niet super handig moet zijn en veel geld moet uitgeven om je eigen ding te doen. Het contrast Milaan – DIY/ tweedehands was zeer groot, maar ik ben blij dat ik het verschil gemerkt heb.

Of ik nu echt Fearless geworden ben? Nu ja, wat is fearless precies? Ik heb alleszins geleerd dat je creatief kan zijn op vlak van mode en dat je juist trots moet zijn op jezelf als je zo’n dingen uitprobeert. Mensen zullen natuurlijk altijd lachen omdat je bijvoorbeeld een sjaal aan het breien bent, of omdat je tweedehands koopt. Maar, zo lang jij het leuk en mooi vindt, is het oké. Dat heb ik zeker beseft doorheen dit avontuur! FEARLESS it is.

Conclusie: Je hoeft helemaal nergens bang voor te zijn! Blijf gewoon jezelf en dan zal je eigenlijk vanzelf wel Fearless worden..

As long as you’re happy

Dit was dus mijn laatste post. Daarom: bedankt aan iedereen die mijn blogs/ vlogs bekeken heeft! Je mag mij zeker nog contacteren als je iets kwijt wil. Hopelijk tot snel!

I HOPE YOU’RE FEARLESS NOW..

X Zara

Posts created 12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven