Shopping hotspots in Milaan: mijn favorieten

Precies 1 week geleden was ik in de prachtige modestad Milaan. 2 dagen vol shoppen en leuke shops ontdekken, leuker kan niet, toch? Al enkele jaren droomde ik ervan om deze stad, die bekend staat om haar exclusieve winkels, eens te bezoeken. Ik liet mij dan ook verbazen door 2 zeer toffe shopping hotspots in Milaan, die ik met veel plezier met jullie deel. Het perfecte voorbeeld van Fearless Fashion!

Shopping hotspot 1: Nonostane Marras

Deze plek in Milaan was mijn ábsolute favoriet. Ik had vooraf wat research gedaan naar deze concept store en daar ben ik zeer blij om aangezien ik deze shop anders nooit zou opgemerkt hebben. Er was namelijk niet echt een deftige ingang en nergens stond aangegeven dat Nonostante Marras op deze plek is. Zelfs toen de GPS aangaf dat ik er aangekomen was, zag ik het nog niet. Toen ik eenmaal de groene, oude poort doorliep, kwam ik in een nieuwe wereld terecht. Overal zag ik felle kleuren en patronen. Alles was tot in de puntjes ingericht.

nonostante marras | Fearless Fashion

Al de kleren die in de shop hingen, zijn van ontwerper Antonio Marras. Natuurlijk hangt hier wel een degelijk prijskaartje aan. Deze exlusieve kledij en accessoires zijn te koop voor gemiddeld 1000 euro. Om naar huis te gaan met zakken vol nieuwe kledij, moet je hier dus niet zijn. Om in een wereld vol met felle kleuren en veel prints terecht te komen, is deze plek wel perfect! Een echt typisch Italiaans winkeltje. Neem zeker eens een kijkje op de website van Antonio Marras om de collecties zelf te ontdekken!

nonostante marras | Fearless Fashion

Shopping hotspot 2: 10 Corsmo Como 

10 corso como | Fearless Fashion

10 Corso Como is ook zo’n speciale concept store in Milaan. Als je gaat shoppen in Milaan en je van speciale winkels als deze houdt, breng dan zeker eens een bezoekje aan 10 Corso Como. Deze plek is te vergelijken met Nonostante Marras, maar dan iets moderner. Ook bij deze winkel was het aan de ingang helemaal niet duidelijk dat zo’n speciale concept store hier verscholen zat. Je kan het vergelijken met een oude bloemenwinkel of zo. Maar dat maakte de verrassing natuurlijk des te groter. Het hele plaatje klopte. Opnieuw de felle kleuren, gecombineerd met patronen op de muren en vloer, de up-tempo muziek, het licht en de decoratie gaven het concept van 10 Corso Como vorm. Perfect om eens weg te dromen, maar iets kopen zal ik hier ook niet snel doen. Duizenden euro’s voor een kledingstuk is misschien wel iets té. Gelukkig was dit absoluut niet de intentie van mijn shopping trip naar Milaan. Indien je ook eens wil wegdromen, kijk op de website van 10 Corso Como en geniet! 

10 corso como | Zara Degrave

Deze twee plekken in Milaan zijn dus mijn favorieten qua mode en ik ben dan ook heel blij dat ik deze plaatsen ontdekt heb. Ze zijn de perfecte voorbeelden van waar Fearless Fashion voor staat: niet bang zijn om te veel op te vallen en gewoon jezelf durven zijn!

Wil je meer zien? Volgende week zondag, op 28/04, komt de vlog van Milaan online op mijn blogpagina, waar je meer te zien zal krijgen van deze prachtige shopping hotspots.

Ben je van plan om ook een shopping trip naar Milaan te plannen? Laat mij dan zeker iets weten! Reageer gerust als je dit een leuke post vond!  

ARE YOU FEARLESS YET?

Zara

Posts created 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven