Modetrends lente/ zomer 2019: Be Fearless

Als ‘shopping addict’ probeer ik natuurlijk altijd mee te zijn met de nieuwste modetrends. De ene trends zijn al wat leuker dan de andere. Ook deze lente en komende zomer, zullen bepaalde stukken zeer in de mode zijn. Als jij ook graag mee bent met de nieuwste mode, dan is deze post zeker iets voor jou. Dit zijn dé 5 modetrends van dit voorjaar:

Neon

Dé modetrend waarvoor je het meest moet durven: fluo. Dit najaar kiezen veel merken voor de allerfelste kleuren in hun ontwerpen. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de comeback van de 80’s in de modewereld. Niet alleen de neon trend maakt zijn comeback, ook brede schouders en bling bling uit de 80’s zijn weer helemaal in de mode. Mijn fa-vo-riete trend, aangezien je wel écht moeten durven om zo’n felle kleuren te dragen. Waarom niet? Opvallen mag wel eens he?

Prairiejurk

Als je deze lente of zomer wil shinen in een jurk die helemaal in de mode is, kies dan zeker voor de prairiejurk. Een wat? Een prairiejurk is een jurk die wat lijkt op een lange schort, vaak met ruches, bloemenprint, hoge hals en poffende schouders. Deze jurk was vorig jaar ook al zeer populair, maar is in 2019 nóg meer trending. Zo’n jurk is suuuper vrouwelijk, speels, romantisch, maar tegelijkertijd geef je niet te veel van jezelf bloot. Aan deze modetrend moet ik wat wennen, maar vind ik steeds mooier en mooier.

View this post on Instagram

New exclusives up on Matchesfashion.com ❤️

A post shared by Batsheva (@batshevadress) on

 Beige

Wil je eerder op safe spelen en niet té veel opvallen? Kies dan voor beige. Hoewel neon kleuren momenteel zeer in zijn, verschijnt ook beige steeds meer in het straatbeeld. Deze lichte kleur wordt niet langer meer gezien als saai, maar eerder als gesofisticeerd en elegant. Zeker een hele outfit in beige of wit, kan er zeer deftig uitzien. Persoonlijk vind ik beige geen mooie kleur. 1 beige kledingstuk (vb beige trenchcoat) zou ik wel nog dragen, maar geef mij maar felle kleuren!

Tie dye

Dat modetrends terugkeren is bij deze bevestigd. Naast de fluo- en prairiejurk -trend is ook tie dye weer terug van weg geweest. Hoewel de tie dye- trend vroeger enkel op t-shirt gebruikt werd, wordt deze speciale print nu ook gebruikt op jeans en andere kledingstukken zoals jurken en jumpsuits. Mijn mening? Nog niet overtuigd, mij zie je (voorlopig) geen tie dye jeans dragen.

Fietsbroekjes

De fietsbroek. Deze broek zie ik vooral verschijnen bij instagram bloggers, maar heb ik zelf nog niemand zien dragen. Ik weet niet waar deze trend vandaan komt, maar mooi vind ik het zeker niet. Is het omdat mijn papa dus ook zo’n broek draagt als hij gaat fietsen of omdat ik fietsen haat? Om mij hiervan te overtuigen zal je alleszins goed je best moeten doen.

Zoals je wel gemerkt heb, ben ik zeker niet van elke modetrend voor deze lente/zomer fan. De ene trend is al wat leuker dan de andere. Fearless zijn betekent voor mij ook niet zomaar meegaan met de trends, maar voor jezelf uitmaken wat je nu echt mooit vindt. Het is niet omdat iets in de mode is en iedereen het draagt, dat ook jij dit moet doen. Trouw blijven aan je eigen kledingstijl is zeer belangrijk. Jezelf zijn = fearless zijn.

Wil je meer trends ontdekken? Tip: spot de leukste modetrends voor deze lente/ komende zomer op Pinterest! Dat is waar ik inspiratie opdoe en de nieuwste trends bekijk.

Wat vind jij van deze modetrends voor de lente/zomer? Let me know!

Reageer zeker als je iets kwijt wil of als je dit een leuke post vond! Next up: VLOG #3 lief kiest mijn kledij uit voor een hele week?!

X Zara

Posts created 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven